Aktuelt

 

Hjemmeside og selvbetjeningsportal
Vi har en hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven

Spar penge på medicin
Som læger er vi forpligtigede til at ordinere medicin på den bedste og mest økonomiske måde. Det betyder ikke nødvendigvis, at man altid skal vælge den billigste medicin, men afveje fordele og ulemper, virkning og bivirkning og ikke mindst pris.
Det er meget svært hele tiden at følge med i prisudviklingen. Priserne skifter hver 14. dag. Derfor har Medicinteamet i Region Midt udsendt nogle retningslinier, som kan gøre det lidt lettere for os at ordinere både behandlingsmæssigt og økonomisk ansvarligt.
Vi har i lægehuset i Ørum valgt at vi over det næste års tid vil fokusere på forskellige præparatgrupper i håb om at opnå besparelser, ikke bare til gavn for den enkelte, men også til gavn for samfundet.
Både sekretærer og læger vil ved genbestilling af medicinen nøje vurdere, om der findes alternative præparater og såfremt dette er tilfældet, vil vi foreslå et skift til disse præparater.
Det er dog i sidste ende lægen, som i dialog med patienten, bestemmer hvilket præparat der skal ordineres.
Tag godt imod forslagene og vi vil løbende vurdere effekten af omstillingsprocessen.

 • Nyt 

  Det er med stor glæde vi kan oplyse at vi har ansat  sygeplejerske Pernille Vendelev Sørensen i Lægehuset pr. 1/6-2019.

  Sommerferie:

  Læge Anne Birgitte Tougård holder ferie i uge 28+29+30.

  Læge Viola Knudsen holder ferie i uge 31+32+33.

  Læge Bjarne Nygård holder ferie i uge 30+31+32.

  Læge Lise Fensby holder ferie i uge 28+29+30.

  Bioanalytiker  Birgitte Struckmann holder ferie i uge 27+28, samt 34+35.

  Sygeplejerske Lone Kastbjerg holder ferie i uge 30.

  Sygeplejersker Pernille Vendelev Sørensen holder ferie i uge 29.

  RESERVELÆGER:
  Den 1. august 2018 startede reservelæge Lise Fensby
  op i Lægehuset. Det var meningen at hun blot skulle være her i 1/2 år, men til vores store glæde fortsætter hun (i en intro-stilling) frem til den 31. juli 2019.

  LUKKET FOR TILGANG:
  LÆGEHUSET HAR PR. 10.05.17 LUKKET FOR TILGANG AF NYE PATIENTER.

   

  TELEFONTID I LÆGEHUSET:
  Telefonen åben for tidsbestilling, receptfornyelse mm på alle hverdage kl. 09.00 – 10.00 og igen fra kl. 10.30 – 12.00. Lægen træffes telefonisk kl. 08.00 – 08.50.

  BLODPRØVER: Pr. 1. juli 2016 har Region Midtjylland besluttet, at blodprøver bestilt af sygehuset, SKAL tages på sygehuset. Alle regionens sygehuse kan benyttes. Der kan bestilles tid på Laboratoriet, Viborg Regionshospital, mandag til fredag i tidsrummet 10 – 12 på tlf.: 78 44 34 20. Alternativt kan der bookes tid via internettet på: www.kbabooking.dk

   

   

 •