Aktuelt

 

Hjemmeside og selvbetjeningsportal
Vi har en hjemmeside som omfatter en forbedring af selvbetjeningsdelen. For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven

Spar penge på medicin
Som læger er vi forpligtigede til at ordinere medicin på den bedste og mest økonomiske måde. Det betyder ikke nødvendigvis, at man altid skal vælge den billigste medicin, men afveje fordele og ulemper, virkning og bivirkning og ikke mindst pris.
Det er meget svært hele tiden at følge med i prisudviklingen. Priserne skifter hver 14. dag. Derfor har Medicinteamet i Region Midt udsendt nogle retningslinier, som kan gøre det lidt lettere for os at ordinere både behandlingsmæssigt og økonomisk ansvarligt.
Vi har i lægehuset i Ørum valgt at vi over det næste års tid vil fokusere på forskellige præparatgrupper i håb om at opnå besparelser, ikke bare til gavn for den enkelte, men også til gavn for samfundet.
Både sekretærer og læger vil ved genbestilling af medicinen nøje vurdere, om der findes alternative præparater og såfremt dette er tilfældet, vil vi foreslå et skift til disse præparater.
Det er dog i sidste ende lægen, som i dialog med patienten, bestemmer hvilket præparat der skal ordineres.
Tag godt imod forslagene og vi vil løbende vurdere effekten af omstillingsprocessen.

 • NYT:

  Læge Anne-Birgitte Tougård er sygemeldt på ubestemt tid pga. dårlig ryg.

  AKUT-TIDEN
  I et forsøg på at forbedre akut-tiden vil klinik-personalet visitere/undersøge dig før en eventuel konsultation ved lægen.

  INFLUENZA-VACCINATION 2019:
  Sundhedsstyrelsen har ændret perioden for influenza-vaccination. Dette er sket med henblik på at øge beskyttelsen. Vaccinationen er gratis for pensionister og visse patientkategorier efter gældende regler. For alle andre er prisen: 200 kr.
  Vaccinen gives UDEN tidsbestilling:
  Mandag d. 4/11 kl. 13-16
  Torsdag d. 7/11 kl. 13-16
  Torsdag d. 14/11 kl. 8-11
  Mandag d. 18/11 kl. 13-16
  HUSK dit sygesikringskort!

  Reservelæger:
  Den 1. august 2019 har vi budt velkommen til 2 nye læger: Jesper Stensig Aa Jensen samt Ulla Bregendahl Nielsen.

  ÅBEN FOR TILGANG:
  LÆGEHUSET HAR PR. 01.09.2019 ÅBEN FOR TILGANG AF NYE PATIENTER.

  TELEFONTID I LÆGEHUSET:
  Telefonen åben for tidsbestilling, receptfornyelse mm. på alle hverdage kl. 09.00 – 10.00 og igen fra kl. 10.30 – 12.00. Lægen træffes telefonisk kl. 08.00 – 08.50.

  BLODPRØVER: Pr. 1. juli 2016 har Region Midtjylland besluttet, at blodprøver bestilt af sygehuset, SKAL tages på sygehuset. Alle regionens sygehuse kan benyttes. Der kan bestilles tid på Laboratoriet, Viborg Regionshospital, mandag til fredag i tidsrummet 10 – 12 på tlf.: 78 44 34 20. Alternativt kan der bookes tid via internettet på: www.kbabooking.dk

   

   

 •